От основаването си през 2001 г. Creative Studio Elements е посветено на своята мисия да превръща идеи в реалност по най-ефективния, запомнящ се и красив начин.

Специализирани сме в графичния дизайн, корпоративна идентичност и предпечатна подготовка; предлагаме разнообразни решения в сферата на визуалните комуникации и смело се захващаме с нови предизвикателства.
Стремим се да бъдем отлични във всичко, което предприемем. Студиото ни следва стриктна методология, за да подсигури бързата, гъвкава и успешна реализация на всеки проект. Обичаме да се хвалим с вътрешната ни организационна система, която ни позволява да сме винаги подготвени за навременна, ефикасна и адекватна реакция.

Нашият екип

Работим в три основни отдела – криейтив, предпечат и производство. Заедно завършваме пълния процес на разработване на концепция, дизайн и ефективна адаптация както за дигитални, така и за печатни медии. Разполагаме със собствен производствен цех, което ни дава възможността да гарантираме висококачествени печатни материали.
Всеки от нас е силно отдаден на работата си и заедно успяваме да постигнем резултат, с който се гордеем.

Как работим

Срещаме се на живо или онлайн, за да обсъдим общия ни проект.
Изпращаме ценова оферта за предвидения обем труд.
При одобрение на офертата и заложените срокове, се захващаме на работа.
Изпращаме мейл с първоначални предложения и оставаме на разположение за последващи корекции.
След финално одобрение на дизайна, подготвяме необходимите файлове, които са винаги прегледани от коректор и прецизно съобразени с нуждите на проекта (независимо дали е принт или дигитален).

Предимства

Дългогодишен опит в сферата на графичния дизайн и печата.
Собствен екип професионалисти, който завършва пълния работен процес от концепция до производство.
Готовност за изпълнение на проекти в кратки срокове без компромис с качеството.
BG